Camera inspectie

Zijn de problemen ondanks het ontstoppen en reinigen niet verholpen of komt de verstopping vaak terug, dan kunnen wij desgewenst nog een camera-inspectie uitvoeren om te kijken of er nog andere oorzaken voor de verstopping zijn. 

Met een camera bekijken wij uw riool van binnen. Zo kunnen we achterhalen of de riolering goed is aangesloten, of er bijvoorbeeld geen vreemde bochten in de riolering zitten, er geen wortelgroei aanwezig is, er geen vreemde voorwerpen aanwezig zijn, er geen scheuren of barsten zijn en of de riolering niet ovaal gereden is.

Camera-inspectie is effectief bij een leidingdiameter vanaf 75mm tot 200 mm. Wanneer het probleem gelokaliseerd is, kunnen wij U vrijblijvend een passende oplossing bieden.

Niet elke verstopping is zomaar te verhelpen. Daarom zijn wij in het bezit van apparatuur die de oorzaak van de verstopping eenvoudig in beeld brengt. 
De werking van deze inspectie is zeer eenvoudig. Met behulp van een kleine camera die gemonteerd is op een flexibele slang kan in de afvoer gekeken worden. 

Het resultaat is direct zichtbaar op de monitor.